dilluns, 18 de novembre del 2013

Presentació del col·lectiu Sala Menéndez

Un institut de batxillerat el formen centenars de persones de totes les edats. Molts d’elles, sense saber-ho, comparteixen interessos i aficions. Aquest bloc està pensat per a aquells membres de la comunitat educativa de l’Institut Menéndez y Pelayo que comparteixen la passió pel cinema.  Així doncs, el bloc permetrà a alumnes, professors, personal no docent i pares  llegir sobre cinema i escriure sobre cinema.   

Els continguts del bloc s’organitzaran en tres àmbits: cartellera , cicles i projeccions. En l’àmbit de la cartellera inclourem informació i comentaris sobre algunes de les pel·lícules que es poden veure als cinemes de Barcelona. Això inclou també la Filmoteca de Catalunya i les diferents mostres de cinema que organitzen diverses organitzacions i entitats públiques i privades.  No informarem de tot allò que es pot veure  a les sales barcelonines, sinó tan sols d’aquelles pel·lícules que considerem que tenen un interès com a fet cultural.

L’àmbit dels cicles inclourà informació i comentaris sobre pel·lícules, directors, actors, temes, gèneres i tendències que considerem que tenen importància en la història del cinema.

L’àmbit de les projeccions el formaran informacions i comentaris sobre les pel·lícules que es projectaran a la sala d’actes de l’institut.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada